2022-03-17 11:24:31• hírek • közlemény

Bemutatjuk a II. Expo Home kiállítóit

Az Expo Home rendezvény az Expo Industry Szatmár és a SkyLine Events szervezésében újra visszatér. A rendezvényen mintegy tíz elismert bútorgyártó és forgalmazó cég lesz jelen, néhányuk már a tavalyi eseményen is bemutatkozott, de többen első alkalommal vesznek részt a kiállításon. Lássuk többek között milyen cégekkel találkozhatnak március 18-20. között az Aushopping bevásárlóközpontnál.

#1 Pure Furniture - kiállító


A Pure Furniture 2002-ben jött létre autentikus holland bútortervezők és igazi romániai kézművesek közös vállalkozásaként. A kimagasló szakmai tudás és a minőségi alapanyagok iránti szenvedély kombinációjának köszönhetően minden darabjuk egyedi érzést és erős egyéniséget rejt magában.


A Pure bútorok valóban tiszta, tömör fából készülnek, amelyet rugalmasan használhatnak a kézműveseik, tulajdonképpen bármilyen szükséges módon alakíthatják. Míg nagyon sokan megpróbálják tetszés szerint hajlítani az anyagot, a Pure bútorok készítői igyekeznek a fa természetes szépségét kiemelni, azt figyelembe véve alkotni. A Pure kézművesei mindig ügyelnek arra, hogy a természetszerűleg előforduló, enyhe deformitások, repedések ne befolyásolják a termék végső egységét és összhangját.


Pure Furniture, bútor egyéniséggel


#2 Carel Woodworks


A Carel Woodworks egy erdélyi cég, amely tömörfa-bútorok készítésével foglalkozik. A vállalat alkalmazottai a tölgyfát - és nem csupán - időtálló bútordarabokká, asztalokká, könyvespolcokká vagy akár vitrines szekrényekké formálják, amelyek otthonunk különleges darabjaivá válhatnak.


A Carel Woodworks nem csupán egy vállalkozás, hanem a természetkedvelők gyűjtőhelye is. A cég víziója szerint az embereknek tudniuk kell, hogy minden fának saját története van, amely a Carel Woodworknál csupán csak elkezdődik, de ezt a történetetet a vásárlóknak kell majd tovább vinniük.


Mottójuk: Egyszerű és hiteles.


#3 Sarmexin - kiállító


A Sarmexin klasszikus tömörfa bútorok gyártásában nagy hagyományokkal rendelkező gyár. A bútorokat itthon és külföldön egyaránt elismerik és megbecsülik. Ez azonban megadja számukra a szükséges lendületet ahhoz, hogy minden lehetséges szakkiállításon részt vegyenek. A cég örömmel üdvözli ezt a kiállítást is, és ezennel kéri a bútorkedvelőket, hogy vegyenek részt az eseményen és látogassanak el standjukhoz, ahol különleges, a legváltozatosabb stílusoknak és igényeknek megfelelő bútorokkal és kiegészítőkkel várják őket. A termékek a helyszínen megvásárolhatók vagy személyre szabhatók.


#4 Amik Wooden Toys – kiállító


A vállalkozás története 1996-ban Amik Gavril mérnök szenvedélyeként kezdődött, aki arra törekedett, hogy fából olyan tárgyakat készítsen aa legkisebbek számára, amelyek lehetővé teszik, hogy a gyermekek egy egészséges és természetes közegben nevelkedjenek, fejlődjenek. A termékek gyártása mellett egy szociális programot is indított a hátrányos helyzetű fiatalok megsegítésére és képzésére, egyrészt saját forrásokból, másrészt németországi apácák támogatásával.


Először egy egyensúlyozó fajátékot készített el, valamint egy masszív építőkocka-készletet, termékei pedig minden követelménynek eleget tettek. Így indult meg az Amik Wooden Toys üzletág fejlődése, amely ma 1600 nm-es gyártóterülettel, erős csapattal és magasan képzett munkatársakkal biztosítja a fajátékok tökéletes gyártását.


A cég hitvallása szerint minden termék mögött ott húzódik egy történet, akárcsak a való életben.


#5 Arkasteel  – kiállító


Az Arkasteel a minőség, az igényes formák és a hatékonyság szinonímájává vált. Az Arkasteel rajong a kihívásokért, folyamatosan fejlődik és változik azért, hogy kiváló minőségű, jól megtervezett, exkluzív és lenyűgöző dizájnnal értékes, időtálló termékeket kínáljon.


Az általuk készített kerti bútorokat úgy tervezték meg, hogy azok minden esetben kiemelkedő, színvonalas hangulatot biztosítsanak a külterek számára, ugyanakkor lehetővé tegyék, hogy a családok, baráti társaságok zavartalanul élvezhessék a kertben közösen eltöltött szabadidőt.


#6 Simex - kiállító


Szilágysomlyón található az ország egyik legrégebbi, folyamatosan működő bútorgyára, melyben 1950-ben indult meg a termelés. Az üzemben leginkább tömör fából készült, masszív, letűnt korok hangulatát idéző stílbútort gyártanak. Exportál Nyugatra is, többek között Nagy-Britanniába, Németországba, Hollandiába, Dániába, Franciaországba, Ausztriába, valamint a közép-kelet-európai térségbe, Magyarországra, Szlovákiába, Csehországba és Bulgáriába, illetve Szaud-Arábiába is.


A Simex a sorozatban gyártott garnitúrák mellett dolgozik egyéni megrendelések alapján is.


#7 Bucin Mob  - kiállító


A cég több mint 28 éves tapasztalattal rendelkezik a fafeldolgozás területén, 1993-ban alakult családi vállalkozásként, amelynek jellemzői a tapasztalat, a professzionalizmus, új és versenyképes termékek fejlesztése, melyek bármilyen piacon megállják a helyüket. A fejlődés az évek során sem állt meg. A termékek folyamatos kutatása és fejlesztése lehetővé tette számukra, hogy a legjobb megoldásokat kínálják a vásárlóknak, a mai kor minden igényeit kielégítve.


A Bucin Mob Romániában és Európában is elismert bútorgyártó, melynek termékeit az innováció és a minőség jellemzi.


#8 Kneho Rom - kiállító


A  Kneho-Rom Kft. 2000 ben alakult meg Nagykárolyban, mint a németországi Kneho-Lacke GmbH cég területi képviselete. Felületkezelő anyagok forgalmazásával foglalkozik a faipar számára. A nagykárolyi telephely 2003-ban került hasznátatba irodákkal, laboratóriummal, saját gyártási csarnokokkal, raktárakkal, a vevők által igényelt felületkezelő anyagok gyors kidolgozásának és gyártásának céljából. Saját technikusi csapattal rendelkeznek. A termékek gyors és biztos kiszállítása saját járműparkkal történik.


A cég folyamatosan fejlődik, előremutató perspektivákkal, úgy a belföldi mint a szomszédos országok tekintetében. A romániai és az erdélyi piac mellett, kiterjedt vevőkörrel rendelkeznek Magyarország, Ukrajna, Szlovákia, Szerbia, Horvátország, és Bosznia-Hercegovina területén is.


Faipari felületek kezelésére gyártanak és forgalmaznak felületkezelő anyagokat úgy beltérre mint kültérre, jó és megbízható minőségű német alapanyagok felhasználásával.


Az Expo Home 2022 szervezői minden érdeklődőt szeretettel várnak a hétvégi eseményre.  Az eseményre a belépés ingyenes.


Az esemény helyszíne: Aushopping bevásárlóközpont, Cinema One Laserplex galériája, Szatmárnémeti

Időpont: 2022. március 18-20., 12.00 – 21.00 óra között

Hivatalos megnyitó: 2022. március 18, 15.00 óra

Divatbemutató D’OR: 2022.03.19, 18.00 óra

A divatbemutató keretében Stephanie Barbara rendkívül különleges énekhangját csodálhatjuk meg, egy kisebb koncert keretében.

Az esemény támogatója: Pure Home Collection

Az esemény partnerei: Romániai Bútorkészítők Egyesülete (APMR), Carel Woodworks, Sarmexin, Revista Mobila

Az érdeklődő vállalkozások bővebb információkért kapcsolatba léphetnek Bura-Maksay István-Péter főszervezővel a 0744 977 846-os telefonszámon, vagy a bura.istvan1975@gmail.com elektronikus címen. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: